Despre noi

Simplify, un nou serviciu KLG Europe România

Parte din KLG Europe (companie parte din grupul Sinotrans de la sfârșitul anului 2019), KLG Europe România își continuă drumul către succes prin inovație, responsabilitate și dedicarea totală oferită clienților.

 

O combinație de viziune clară de business și valori esențiale au ajutat compania KLG Europe România să fie mai eficientă și mai agilă în a crea combinația perfectă de servicii pentru a răspunde nevoilor de transport și logistică ale clienților săi. Noul serviciu Simplify este dovada nivelului de dedicare și inovație pe care compania e gata oricând să le investească în afacerile clienților, indiferent de mărimea acestora. Filozofia KLG Europe România este informată de valori precum încredere, spirit de echipă, inovație, responsabilitate și, nu în ultimul rând, distracție – un mix potent care contribuie la creșteri sustenabile și aduce valoare adăugată clienților și partenerilor.

KLG Europe

De mai bine de 100 de ani KLG Europe își imaginează o lume fără granițe și lucrează neîncetat alături de partenerii și clienții săi să transforme această viziune în realitate. Cu birouri plasate strategic în România, UK, Olanda și China, KLG Europe oferă servicii integrate de logistică pentru clienți cu ambiții mari: transport terestru, aerian, maritim, depozitare și servicii cu valoare adăugată.

 

Compania a fost construită pe atribute dragi tuturor celor peste 1100 de angajați. Responsabilitate, inovație, proactivitate, eficiență, sustenabilitate – acestea sunt elementele care trasează linia roșie a filozofiei de business KLG Europe și care stau la baza traseului companiei prin această lume tot mai complexă.

 

Parteneriatele cu adevărat valoroase sunt construite pe transparență și încredere – motivul pentru care atât de mulți clienți sunt parteneri KLG Europe de foarte mult timp. Concluzii și observații despre procesele logistice (raporturi cu KPI lunari sau analitice), siguranță absolută, un rol de lider în industrie (prin inițierea de târguri, seminarii sau forumuri), o dedicare totală către sustenabilitate și responsabilitate socială – iată doar câteva dintre promisiunile care informează succesul KLG Europe.

 

La sfârșitul anului 2019, KLG Europe a devenit parte din grupul Sinotrans.

Clienții KLG Europe România & Simplify

innoship-logo

Partenerul de shipping Simplify

Innoship este cea mai avansată platformă de management al livrărilor pentru companiile de retail și e-commerce. Adică partenerul perfect de avut alături atunci când plănuiești să oferi cel mai bun serviciu de e-fulfillment de pe piața din România.

 

Să livrezi eficient ținând costurile sub control este incredibil de ușor și simplu cu Innoship. Integrare cu 98% dintre curierii de pe piață, alocare automată a curierilor în baza filtrelor și regulilor stabilite de comerciant, generare automată de AWB, mai mult de 25 de opțiuni de livrare, un panou de comandă pentru urmărirea comenzilor, monitorizarea retururilor, analitice și insights – acestea sunt câteva din beneficiile care fac Innoship să fie partenerul Simplify perfect pentru a ajuta clienții să taie costuri, să crească marje de profiit și mărească satisfacția clienților.